Pagina's

woensdag 22 april 2015

In elk potje een plantje


Jawel, jawel, er is weer een nieuwe 'Aan de keukentafel', het magazine van de Coop. Met mijn liefste kleine freule erin, die mij geduldig hielp bij het maken van pietepeuterige plantenpotjes. Dus, ontplop allemaal de champagne en wijn, friemel na het drinken een spriet vetplant in de kurk en u bent met z'n allen heel creatief, verantwoord (want gerecycled) en groen bezig. En vast ook hip, want planten zijn in. Niet dat planten ooit uit geweest kunnen zijn lijkt me, maar kijk maar eens in een willekeurig woonblad en je zult zien dat het vensterbankgroen je ineens weer tegemoet straalt. Nu moet je dus twee dingen doen: champagne drinken en een paar flessen spa achterover slaan en ook nog naar de Coop wandelen om het puike blad te halen. Want dan kun je lezen wat je met deze flessen aanmoet. Geen zin in lichaamsbeweging, geen Coop te vinden, of geen boodschappen nodig? Dan ben je nog maar een vingerklik verwijderd van mijn knutseltips. Kijk maar: klik HIER voor het online magazine.  Nu willen jullie allemaal deze lieve aaibare egel maken: 


En deze gezellige diervrienden met woest haar knutselen. En zonder haar, maar met tandenborstels, kralen, scharen of potloden erin zijn ze ook onmisbaar in ieder huishouden.  

Mochten jullie denken, zeg die oudste freule, mag die niet eens op de foto? Jawel, dat mag ze wel. Kijk maar: 
Ze haalde alleen het blad niet. Bovendien zit deze dame niet te wachten op een wijsneuzige moeder die zegt wat ze moet doen, voor de perfecte foto. 'Saaaaaaaai!' is haar korte maar accurate repliek als ik het eens probeer. En dan loopt ze weg. Of doet ze het omgekeerde. Of gaat zich maar weer eens verkleden. Maar verder is ze heel lief hoor. Goed, allemaal de groene vingers te voorschijn en aan de slag! Oh ja, meer knutsel inspiratie vind je tegenwoordig ook nog op de Coop site, en wel HIER. Toedeloe! Verheug je maar vast op het zomernummer, want dat wordt er een vol dolle (water)pret.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten